Välj en sida

FRAMTIDSHOROSKOP 2023 / ÅRSHOROSKOP / DAGENS HOROSKOP

4. Framtidshoroskopet: Pdf format 119 kr –  A4 kompendium 221 kr / 3 mån

Framtidshoroskop Dagens horoskop

  04 Framtids Horoskopet pdf 119 kr / A4 221 kr / 3 mån

  Födelseuppgifter:

  Timma/minuter

  Om du inte vet tiden

  Födelseort och land *

  Startdatum, när ditt Framtids Horoskop skall starta *

  Önskat språk

  Pdf-format / A4-Kompendium *
  Pdf 3 mån 119 krPdf 6 mån 169 kr (rabatt 69 kr)Pdf 12 mån 269 kr (rabatt 207 kr)A4 3 mån 221 krA4 6 mån 271 kr (rabatt 171 kr)A4 12 mån 397 kr (rabatt 487 kr)

  Namn och Postadress. Endast vid A4-format

  Ev. övrig info / kod:

  Hem

  Efter ”Skicka” får du inom kort  (upp till några timmar) en beställningsbekräftelse.

  1.  Enklast och snabbast betalar du med SWISH  0728 75 99 49

  2.  Eller säker kortbetalning via Paypal

  3.  Eller Betalning med PayPal 

  4.  Eller genom en överföring till vårt SEB konto 5019 010 47 40

  För mer information se BESTÄLLNINGSINFO

  För betalning med Kort eller Paypal


  Framtids Horoskop / Pdf 3 mån 119 kr

  Framtids Horoskop / Pdf 6 mån 169 kr

  Framtids Horoskop / Pdf 12 mån 269 kr

  Framtids Horoskop / A4 3 mån 221 kr

  Framtids Horoskop / A4 6 mån 271 kr

  Framtids Horoskop / A4 12 mån 397 kr

   

  FRAMTIDSHOROSKOP 2024 / ÅRETS HOROSKOP / DAGENS HOROSKOP

  Med våra framtidshoroskop erbjuder vi dig möjligheten att utforska din framtidsresa på ett djupare och mer exakt sätt än någonsin tidigare. Du kan du läsa om din framtid, hur du kommer att påverkas dag för dag som i en kalender! Våra framtidshoroskop mycket exakta och kan inte jämföras med enklare så kallade stjärntecken horoskop (Zodiak horoskop) och enklare astrologi som finns i dagstidningar, veckotidningar och här online. Våra framtidshoroskop utgår från en högre nivå av precision och noggrannhet.

  För att ställa ett seriöst framtidshoroskop då krävs det mycket mer än att bara utgå från stjärntecknet i Zodiaken. Vi analyserar alla de viktiga astrologiska parametrarna som utgör ett fullständigt horoskop. Därför är våra framtidshoroskop är strängt personliga och mycket pricksäkra!

  Många av våra nöjda kunder väljer våra personliga och seriösa framtidshoroskop, års- och veckohoroskop samt dagliga horoskop år efter år. De använder dem som daglig vägledning för att förstå och hantera sina liv De som har provat framtidshoroskopet har mycket svårt att vara utan!

  Varning! Vårt framtidshoroskop kan vara mycket beroendeframkallande!

  Ett framtidshoroskop kan ge dig följande:

  Insikter om kommande händelser: Det kan avslöja viktiga händelser och perioder i ditt liv, till exempel när det är optimalt att ta stora beslut, starta nya projekt eller fokusera på olika aspekter av ditt liv.

  • Självkännedom: Det ger dig en djupare förståelse för dina personliga egenskaper, styrkor och svagheter, vilket kan hjälpa dig att fatta kloka beslut och utveckla dig som individ.
  • Relationer: Ett framtidshoroskop kan erbjuda vägledning om dina relationer, inklusive kärlek och vänskap. Det kan hjälpa dig att förstå din kompatibilitet med andra och de bästa tidpunkterna för att fördjupa relationer.
  • Karriär: Det kan ge insikter om din yrkesutveckling, inklusive potentiella karriärhöjdpunkter och råd om hur du kan nå dina yrkesmål.
  • Livsändamål: Ett horoskop kan bidra till att belysa ditt livs syfte och de områden där du kan göra störst positiv inverkan.
  • Planering och förberedelse: Det ger dig möjlighet att förbereda dig för kommande utmaningar och möjligheter, vilket kan hjälpa dig att minimera risker och maximera framgång.

  Värt att notera är att horoskop baseras på astrologisk tro och inte på vetenskapliga principer. Därför är det viktigt att informationen som du får ska ses vägledning snarare än en absolut sanning. Det är också viktigt att komma ihåg att du har möjlighet att forma din egen framtid genom dina handlingar och beslut.