Välj en sida

PARTNERHOROSKOP / RELATIONSHOROSKOP

8. Kompatibilitets Poäng: Pdf format 49 kr –  A4 kompendium 90 kr

Partnerhoroskop / Relationshoroskop

  08 Kompatibilitets Poäng Pdf 49 kr / A4 90 kr

  Födelseuppgifter:

  Timma/minuter

  Om du inte vet tiden

  Födelseort och land *

  DIN VÄN ELLER PARTNERS FÖDELSEUPPGIFTER:

  Timma/minuter

  Om du inte vet tiden

  Födelseort och land *

  Önskat språk

  Relation *
  VänskapsrelationKärleksrelation

  Pdf / A4 *
  Pdf: 49 krA4: 90 kr

  Namn och Postadress. Endast vid A4-format

  Ev. övrig info:

  Hem

  Efter ”Skicka” får du inom kort  (upp till några timmar) en beställningsbekräftelse.

  1.  Enklast och snabbast betalar du med SWISH  0728 75 99 49

  2.  Eller genom en överföring till vårt SEB konto 5019 010 47 40

  3.  Eller Betalning med PayPal 

  OBS! Skriv ditt namn som betalningsreferens.

  För mer information se BESTÄLLNINGSINFO

  PARTNERHOROSKOP / RELATIONSHOROSKOP

  Kompatibilitets Poäng är ett partnerhoroskop på cirka 2 – 3 sidor. Partnerhoroskopet räknas ut med hjälp av två personers födelsediagram hur många poäng varje av de cirka åtta kategorier får.  Ju högre astrologiskt poäng en kategori får desto bättre passar man ihop! Relationshoroskopet Kompatibilitets Poäng tar upp både starka och mer utmanande aspekter i ett förhållande. Den här horoskoprapporten kan hjälpa till med så att ni kan förstå varandra på ett mer ingående och djupgående sätt. På så sätt kan ni arbeta med att stärka de svaga områdena så att er relation kan förbättras! Samtidigt som ni blir mer medvetna om de starka sidorna i ert förhållande.

  Kompatibilitets Poäng, Partnerhoroskop, är ett mycket uppskattat relationshoroskop mellan två personer. Partnerhoroskop fungerar lika bra för vänner, partners eller inom kärlekens område.

  De personliga poängen räknas ut med hjälp av hur alla planeter och 1000-tals positiva och negativa aspekter befinner sig i de båda personernas Zodiak. Inte bara de två personernas stjärntecken vilket är det vanligaste i lite enklare zodiak horoskop online och i veckopress.

  Partnerhoroskopet går verkligen in på djupet och är ett mycket populärt relationshoroskop som ger dig besked om saker som behöver belysas och förbättras, i ett förhållande. Samtidigt som ni kan njuta av och förstärka era starka sidor. Tack vare dessa astrologiska aspekterna kommer ni att förstå ert förhållande och ha chansen att förbättra det.