Välj en sida

PERSONLIGT OCH SERIÖST FRAMTIDSHOROSKOP

5. Grafisk Framtids Analys: Pdf format 79 kr –  A4 kompendium 140 kr

Personligt och Seriöst Framtidshoroskop

  05 Grafisk Framtids Analys Pdf 89 kr / A4 160 kr 4 mån

  Födelseuppgifter:

  Timma/minuter

  Om du inte vet tiden

  Födelseort och land *

  Startdatum, när analysen skall starta, endast hela månader *

  Önskat språk

  Pdf / A4 *
  Pdf-formatA4-format

  Antal Månader:

  Namn och Postadress. Endast vid A4-format

  Ev. övrig info:

  Hem

  Efter ”Skicka” får du inom kort  (upp till några timmar) en beställningsbekräftelse.

  1.  Enklast och snabbast betalar du med SWISH  0728 75 99 49

  2.  Eller genom en överföring till vårt SEB konto 5019 010 47 40

  3.  Eller Betalning med PayPal 

  OBS! Skriv ditt namn som betalningsreferens.

  För mer information se BESTÄLLNINGSINFO

  PERSONLIGT OCH SERIÖST FRAMTIDSHOROSKOP

  Personligt och seriöst Framtidshoroskop är en Grafisk Framtidsanalys som visas grafiskt hur mycket du påverkas av olika influenser för varje dag, ju rödare en dag är desto starkare är influensen. Den Grafiska Framtidsanalysen kan användas som ett årshoroskop, månadshoroskop, veckohoroskop eller som ett dagens horoskop!

  Personliga framtidshoroskopet analyserar grafiskt varje dag, och kan liknas vid en almanacka. Här kan du se när någon, eller några, av de 14 kategorierna är höga eller är låga. Du kan använda Grafiska framtidsanalysen som ett Dagens Horoskop eller välja den perioden du vill. 

  Grafisk Framtidsanalys är ett personligt och seriöst framtidshoroskop som grafiskt visar när du är på topp och skall agera, och även när influenserna är lite svagare och då kanske du ska ta det lite lugnare, och kanske vänta in din tid.

  Grafisk Framtidsanalys är mycket intressant, givande och väldigt träffsäkert! Du kommer att bli förvånad över hur bra det stämmer!

  Vår grafiska framtidsanalys beräknas med hjälp av ditt personliga födelsediagram, hur planeterna och andra viktiga punkter stod i det ögonblicket då du föddes, och hur planeterna etc. står för de dagar analysen görs, hur du kommer att påverkas av de olika influenser i framtiden!

  Med den Grafiska Framtidsanalysen skickar vi med en informationstext. Så du kan läsa om och förstå den Grafiska astrologiska framtidsanalysen. Trots att den är mycket lätt att förstå sig på. 

  Vill du ha gratis horoskop? Klicka på knappen och testa ett horoskop gratis. Känner du någon som är intresserad av ett Gratis horoskop – tipsa dem gärna om vårt Gratis Horoskop!