Välj en sida

Tjäna pengar på din blogg eller hemsida?

Är du Publicist, Influencer, Företagare, Förening, Skolklass, Idrottsklubb eller Affiliate som vill tjäna pengar! Tjäna pengar på din blogg eller hemsida nu!

Inga kontantinsatser eller risker! Alla är välkomna, skolklasser, föreningar eller om du har ett litet företag, affär eller frisersalong eller vad som helst och vill ha merförsäljning!

Vill du tjäna lite pengar till en resa eller något annat spännande?

Oavsett om du är en affiliate, publicist eller influenser, företagare, förening, skolklass, idrottsklubb eller en vanlig privatperson så vill vi gärna höra av dig!

Enkelt att tjäna pengar utan någon risk eller kontantinsats!

Det är mycket lättare än du tror! Genom att samarbeta med Avida kommer du att tjäna provision genom att generera trafik till vår webbplats, där folk kan testa ett professionellt horoskop gratis!

Det vanligaste sättet att generera trafik är via webbplatser, bloggar, e-post/sms-marknadsföring, Google Ads eller Facebook-annonser, men om du har en annan bra idé, vänligen kontakta oss. Har du en affär, presentshop eller kanske en frisersalong? Få enkel merförsäljning!

Gå med i Avidas Affiliate Program. Helt riskfritt och ingen kontantinsats – Bara vinst! Intresserad? Hör av dig så berättar vi mer!

 Samarbeta med oss och börja tjäna provision på din trafik eller försäljning! Prova helt riskfritt nu!

Tjäna pengar på din blogg eller hemsida nu!

Känner du många eller har du många kunder eller följare och vill tjäna lite extra pengar? Kanske är ni någon förening eller skolklass som vill tjäna lite pengar till en resa eller något annat. Då har vi en bra och enkel sak att erbjuda. Du anmäler ditt intresse till oss. Efter det och när du tipsar om vår horoskopsida, och folk handlar av oss – då får du en bra provision och dina kunder får rabatt. Du behöver inte göra något mer än att tipsa om oss, sen sköter vi resten. Pengarna du tjänar in får du utbetalt i slutet på varje månad. Detta är mycket lättare än att springa runt att sälja massa produkter till folk. Här tipsar du bara om oss så får kunderna rabatt och du får provision! Du riskerar absolut ingenting, inga kontantinsatser eller osålda varor. Bara vinst! Dessutom kan folk testa ett professionellt horoskop på cirka 3 sidor först innan de bestämmer sig, så att det ser att det är seriöst.

Tjäna pengar på din blogg eller hemsida
Avida Astrologi
GÖTEBORG
SWEDEN

Är det något du undrar över? Skicka iväg ett mail så svarar vi!

    Är det något ni undrar över, så tveka inte att kontakta oss!

    Mvh s. jonsson Avida-Astrologi.se

    Hem